Bärsjal eller bärsele?

Jag har aldrig vågat köpa en bärsjal men nu är det nog dags för man får aldrig tid till något när man har småbarn verkar det som… Jag har tittat lite på bärsjalar och bärselen men blir lite osäker på vilken man bör välja.

Bärselet tycker jag verkar lite too much jag vill ju ha något enkelt och skönt så nu har jag läst lite på bärsjal och jag har fått uppfattningen om att det inte ska vara några större problem att knyta dessa. Det verkar som att man bör träna in knytandet ett par gånger innan man tar steget till att bära barnet i den.

Ni som har småbarn förstår ju säkert detta och har redan säkert införskaffat något av denna typen för man har verkligen aldrig någon tid till något annat verkar det som… min minsting ska alltid ligga i min famn för annars skriker hon. Så nu får det fan vara nog! nu blir det till att testa en av dessa dock lutar det emot en bärsjal då bärselen verkar vara lite dyrare samt att de verkar strama mer.

Om ni har tips på vilken typ av bärsjal man ska välja så kommentera gärna för jag tänkte beställa nu till lönen nästa vecka.