Saccosäck nu till julen

saccosäckNågot jag har saknat sen jag fixade min egna lägenhet är en klassisk saccosäck! speciellt nu när julen närmar sig och det är planerat att min familj ska komma över för att fira julafton här hemma med min sambo. En säck med små små bollar och jul? mina kompisar tycker det är löjligt och det gäller även min sambo men för mycket hör det hemma att sitta i den och kolla på kalle anka på julafton.

Jag tror mycket av den känslan kommer från mina föräldrars hem där vi hade två stycken Fatboys saccosäckar och när jag surfade in på en hemsida fick jag genast ett sug! men ack vad dyra de är att köpa. Helst skulle jag vilja ha två stycken, en för mig och en för min sambo men det ser ut att bara bli en tyvärr för det är vad lönen tillåter just nu.

Om någon av er läsare är intresserad av en saccosäck så rekommenderar jag märket Fatboy, de ser inte stora ut på bilderna men när du ser den i verkligheten så är den enorm och de är så sköna!

Här kan du läsa mer om Fatboy saccosäck

En saccosäck och en filt med glögg är priceless!