Välkommen till min grekiska blogg!

grekisk salladNu tänkte jag också börja blogga och varför inte döpa min blogg till grekiska eller ja grekiska på franska, rörigt? 🙂 Grecque är det franska ordet för grekiska, tyckte det var passande då jag är halvgrek. Det är min mor som är grekinna medans min kära far är en helt vanlig svenne!

Så det finns rätt stor risk att jag bloggar lite om klassisk grekisk mat som jag tycker ni läsare borde prova på. Maten är ju så himla god i Grekland om den tillagas på ett korrekt sätt och inte som vissa billiga wannabe grekisk restaurang som finns här i Sverige, visste nu drar jag alla över ett streck men tyvärr är det folk som tror att de kan lyckas med att bara slänga upp en restaurang för att tjäna pengar.

Vissa personer verkar inte fatta att mat måste lagas med kärlek till mat och inte pengar. Har du stor kärlek till mat så kommer pengarna automatiskt oftast, blir så trött på att gå ut och äta för att sedan bli duktigt besviken på maten. Det är ändå en hel del pengar man lägger på en middag ute inklusive drickan och visst du behöver inte alltid vara WOW upplevelse men det kan väl i alla fall vara gott?

Nä nu ska jag inte tråka ut dig med mitt hacka på skit restauranger snacket och jag hoppas du vill följa mitt liv som är relativt händelserikt.

Kalispera!