Kollar på nytt möblemang – vanlig fåtölj eller en riktig reclinerfåtölj

snygg-reclinerfatoljSitter och kollar lite på reclinerfåtölj för att få lite inspiration då vi håller på att göra om vårat bio/filmrum som vi försöker få lite snyggare. Våran plan har hela tiden varit att få ett dedikerat rum för TV-tittandet då vi helst vill undvika att ha TVn i vardagsrummet då det helt enkelt inte finns plats.

Just nu i vardagsrummet så är där ett stort matsalsbord då vi ganska ofta har bjudningar över och då finns det inte plats till någon TV eller anläggning.

Så då beslutade vi oss för att fixa ett dedikerat TV-rum där vi spenderar våran tid om kvällarna och då när vi inredde rummet för tre år sedan så använde vi de befintliga möblerna vi hade men nu är det dags att även snygga till rummet med lite nyare och inte så nedslitna sittmöbler.

Därför försöker jag nu hitta lite bra inspiration till rummet och något som vi har önskat oss båda två är vars en reclinerfåtölj till rummet samt en tresitssoffa så andra även kan se på film.

Så nu är det verkligen på tiden att hitta något som skulle passa oss, dock så får inte reclinerfåtöljer vara för breda för då kommer de inte få plats i huvudtaget.

Så de behöver vara något slimmade om de ska få plats i rummet tillsammans med soffan och det har inte varit enkelt att försöka hitta slimmade reclinerfåtöljer för det kännetecknar inte direkt vad eller hur de ska se ut. De ska ju vara feta och breda för de allra flesta personer och visst jag håller med men inte inte i vårat fall.

Mio har också en hel del häftiga modeller men priserna är också betydligt högre tyvärr så det blir nog till att fundera lite extra på detta då det är ett ganska så stort inköp för oss.