Bläddrar i en gammal IKEA-katalog från 2013

lånad från serveringsvagnar.se

Kanske inte tillhör vanligheterna men hittade en gammal IKEA-katalog som hade fastnat bakom elementet och ja det låter direkt livsfarligt med brand och så vidare. Men jag kunde inte se några skador i form av brännmärken eller något så det kändes skönt i alla fall.

Men i katalogen från 2013 så hittade jag ett serveringsbord i IKEAs nya kollektion, tyvärr verkar det inte säljas längre. Men i alla fall så fick det mig ganska så sugen på att börja kolla efter en snygg serveringsvagn, för det är faktiskt något som vi skulle kunna ha stor nytta av då ”matsalen” är så långt från köket. I och med vi bor i en enplansvilla så lämpar det sig ännu mer med en serveringsvagn eller rullbord som det heter ibland. Vet inte riktigt skillnaden förutom att rullbord används till företag när de plockar produkter på lagret.

Jag hittade Alvar Aaltos serveringsvagn 901 som jag verkligen gillar, men jag kan inte lägga 17 loppor på en serveringsvagn. Löjligt pris rent ut sagt. Designen är ju skitsnygg så det är ju lite synd att man inte har råd med ett sådant bord.

Jag har kollat lite på bygghemma.se men deras utbud är inte det bästa och visst där finns något för utomhus, inte riktigt vad jag är ute efter.

Jag får se, men det hade varit ganska nyttigt att ha en serveringsvagn hemma då vi är flera i familjen. Det är också enklare att duka av med mera när det är mycket tallrikar och så vidare.

Det är ingen panik i alla fall, men närmare 1500-2000 kronor räknar jag med.