Planering & Mål inför 2017

Det är alltid samma visa varje år, slutet på varje år bör man sätta upp stora som små mål eller saker som man vill göra under det kommande året.

Något jag känner är något som jag verkligen vill komma igång med är träning. Vad för typ av träning vet jag inte men jag tror löpning skulle kunna vara något bra att börja med. Det kommer inte bli direkt 10 km redan de första veckorna utan det kommer bli bebissteg för annars kommer jag nog bara skada mig själv.

Jag tror att jag kanske klarar av mellan 2-3 km om jag skulle ge mig ut nu. Men man måste ju börja någonstans och det går ganska fort att utvecklas i början. Det kräver dock att jag köper in lite träningsprylar som pulsbälte och träningsklocka,

Jag behöver även nya skor för jag vill inte springa i mina 6-7 år gamla löparskor. De är också ganska så utslitna så det är nog ingen idé att ens prova och försöka få liv i dem igen.

Sen hade det varit kul att faktiskt komma iväg någonstans utomlands, då menar jag inte ett ställe där det bara är sol och bad. Utan ett ställe där man faktiskt kan få uppleva nya saker, typ som ett äventyr eller något.

Det får gärna vara en form av inriktning, typ som en vinresa eller chokladresa. Bara det är något nytt eller något nytt att uppleva för att lära sig nya saker. Sol och bad är ju så klart också kul, men det räcker med ett par dagar och sen vill jag ha något annat.

Det hade varit kul att resa en gång med familjen och sen en gång med vännerna över en weekend bara. Resorna med vänner brukar bli ganska udda som Transsylvanien. Det är ju ett ställe som man nästan aldrig skulle göra med familjen direkt, skrämma ungarna kanske.

Några av min mål för 2017

  • Komma igång med träningen, helst löpning.
  • Lyckas springa över en mil är ett av mina mål och försöka fortsätta med löpningen resten av året.
  • Resa med familjen.
  • Resa med vännerna – Något kul äventyr.